Velkommen til "Vejen Rundt"

På Internettet findes der en utrolig stor mængde informationer, værktøjer og viden. Problemet er bare, at det ofte er svært at finde frem til lige det, man leder efter!

Med ”Vejen rundt” er det vores ønske, at du nemt og hurtigt kan finde de oplysninger, du har brug for, når det handler om høreproblemer - uden endeløse svinkeærinder eller ligegyldige historier.

Det ville selvfølgelig være en umulig opgave at få alt med. Vi har derfor bestræbt os på at udvælge og samle de mange informationer, som vi erfaringsmæssigt ved er til gavn - uanset om du er ’nybegynder’, er garvet høreapparatbruger, har tinnitus, svimmelhed eller andet at slås med, der vedrører hørelsen.

Cirklen til højre er delt op i fire hovedfelter:

Forandring
I det lyseblå felt handler det om den psykologiske del af høreproblematikken - om følelsesspektret og de større eller mindre forandringsprocesser, der ofte dukker op i kølvandet af problemer med hørelsen.

Handling
I det lysegrønne felt vil vi gøre vores bedste for at guide dig rundt i de mange tilbud og muligheder, der er for at handle aktivt og gøre noget ved et høreproblem.

Samfund og Viden
I de to grågrønne felter på tværs af cirklen har vi samlet informationer og links til den mere faktuelle og konkrete viden, der findes på høreområdet.

Når du klikker på et tema i cirklen, vil der dukke et vindue op og vise forskellige emner. Når du herefter klikker på et af emnerne, vil der dukke en ny tekst op i tekstfeltet her.
Går du til et nyt tema i cirklen, vil der først dukke en ny tekst op, når du har valgt et emne i det nye vindue.
Uanset, hvad du vælger af temaer og emner, skal du overalt i ”Vejen rundt” kun klikke én gang.

God fornøjelse!