At gøre noget ved det

Introduktion

Uanset om du har mistanke om nedsat hørelse, har fået konstateret høretab, har fået tinnitus, en høreskade eller andre former for problemer med ørerne, kan vi trøste dig med, at der kan gøres noget ved det!
Det er faktisk meget sjældent, at et høreproblem ikke kan afhjælpes på den ene eller den anden måde. Det er dog vigtigt, at du ikke forventer at få den gode, gamle hørelse igen - både tinnitus og høretab er formodentlig kommet for at blive - men når dette er sagt, er der masser af hjælp at hente.

Måske er du en af de mange, der har haft høreapparater i en del år, men stadig har svært ved at acceptere dit høreproblem fuldt ud. Du har nu besluttet dig for at gøre noget ved det og leder efter råd og vejledning til, hvordan du kan komme videre.

Selvom vi i Danmark har en offentlig høreomsorg, der er gratis for alle, er den dog ikke lige nem at finde rundt i. Og hjælpen kommer ikke ind ad døren af sig selv. Du er nødt til at tage skeen i egen hånd og tage din del af ansvaret. Til gengæld kan vi love, at tager du mod til dig og begiver dig ud i processen, kommer du ikke tomhændet tilbage!

Under de følgende emner i denne kategori vil vi give dig et bud på nogle af de mange veje, du kan gå for at sætte gang i handlingsprocessen - og dermed gøre noget godt for dig selv!

Denne side er en del af www.vejenrundt.dk